Referencer

Da jeg kontaktede Camilla stod jeg meget splittet i min beslutning omkring at gå fra solomor med et til to børn.
Jeg kan ikke sige hvad Camilla præcis gør, men hun hjalp mig klart meget tættere på min beslutning. Jeg føler egentlig selv at jeg er ret indsigtsfuld i mig selv og mine skyggesider, men Camilla var super dygtig til at spotte de ting der stadig skyggede så jeg ikke kunne se. Jeg ser nu klarere på alle aspekter i min beslutning. Det var virkelig dejligt at tale med en professionel der kender den situation jeg selv er i som solomor. Det kan være svært for, selv de som ellers er tætte på os, at sætte sig ind i hvad det præcis er for tanker vi gennemlever.
Tak for dig Camilla ❤️

-Britt.


Trods nervøsitet over at snakke med en fremmed omkring så vigtigt et emne, var det en meget behagelig samtale. Jeg slappede hurtigt af og fik næsten følelsen af at snakke i telefon med en veninde. Der blev stillet kritiske spørgsmål, som fik mig til at reflektere over nogle emner jeg ikke selv havde lagt så stor fokus på. Du er god til at lytte, være neutral i emnet og komme med spørgsmål hvor man bliver udfordret. Da jeg ikke kender nogen, som har været gennem denne proces, var det også rigtig vigtigt for mig, at høre lidt om din historie. Det var rart, at kunne spejle mig lidt i dine erfaringer og få bekræftet at de tanker og bekymringer man har i den her proces er helt normale. Det har ført mig et langt skridt videre i min beslutning. Tak for det!

-Rikke.


“Snakken med Camilla tydeliggjorde hvordan jeg kunne handle nu og her”. Camilla var empatisk og lyttende og stillede spørgsmål som tvang mig til at tage stilling til det som var/er svært. Camilla var direkte, men kærlig og gennemskuede hurtigt hvori udfordringerne ligger for mig.”

-Maria